Witamy, Gościu

Plebiscyt Gazety Krakowskiej
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Plebiscyt Gazety Krakowskiej

Plebiscyt Gazety Krakowskiej 11/11/2012 09:01 #810

• seyoum
  • Początkujący Forumowicz
  • Oklaski: 0
Witam wszystkich zainteresowanych!Gazeta Krakowska jak co roku drukuje kupony do zgłaszania kandydatów do tytułu lekarz,dentysta i przychodnia roku 2012,zgłaszanie będzie trwać do 20listopada,następnie kapituła wybierze kilka w każdej kategorii na których głosy będzie można oddawać do końca roku 2012/?/,zapraszam wszystkich do udziału,głosujący będą brali udział w losowaniu nagród,a tym co chcą oddać głos na moją osobę serdecznie z góry dziękuję.lek.stom.Maria Kostrzewa-Seyoum

Odp: Plebiscyt Gazety Krakowskiej 12/13/2012 12:36 #816

• seyoum
Miło jest mi poinformować Państwa ,że nasz Gabinet zakwalifikował się dzięki Państwa głosom do drugiego etapu Plebiscytu,również lek.stom.M.Kostrzewa-Seyoum przeszła do dalszego etapu!Prosimy o dalsze wspieranie naszych kandydatur,teraz głosować można nadal na kuponach z Gazety Krakowskiej i sms krakow.naszemiasto.pl/artykul/1591029,wy...-2012-roku,id,t.html na nr 72355 z hasłem Lekarz.48 lub Lekarz.58,serdecznie dziękujemy za wszystkie oddane głosy.

Odp: Plebiscyt Gazety Krakowskiej 01/21/2013 21:36 #823

• seyoum
Chciałabym podziękować wszystkim ,którzy oddali głos na moją osobę i przychodnię, podziękować także moim współpracownikom ,którzy mają swój duży udział w wyniku plebiscytu...wszystkich zainteresowanych szczegółami zapraszam na str krakow.naszemiasto.pl/tag/lekarz-roku-2012.html oraz do oglądania sobotniego wydania kroniki krakowskiej www.tvp.pl/krakow/kronika/wideo/19-i-2013-godz2145/9804103
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.08 sekundy